Inschrijving samenkomst Dogsitief - Ramsel 03/12/23

Niet in voorraad

De samenkomst van Dogsitief biedt jou de mogelijkheid om je vraag te stellen of je verhaal te delen. Eveneens ben je welkom om een luisterend oor te bieden aan anderen.

Het samenleven met dogsitieve honden schept mogelijkheden, maar ook grenzen. Binnen onze samenleving stuiten we daarbij vaak op onbegrip, en misschien wel gevoelens van wanhoop of twijfel bij onszelf. Ik nodig je uit op mijn idyllische plekje om er samen voor elkaar te zijn. Om te praten, te luisteren, in vraag te stellen, of eenvoudigweg om te zijn.

Deze praatgroep is ideaal voor iedereen die het boek van Dogsitief las of de lezing volgde. Wie nog niet bekend is met Dogsitief, kan tijdens het gesprek een introductie ertoe krijgen.

Omdat we onze aandacht deze namiddag graag leggen bij elkaar, en de aanwezigheid van grote vriendelijke geiten voor onrust kan zorgen bij sommige honden, laten we onze honden hiervoor best thuis.

Deze samenkomst gaat buiten door. We zullen ons verwarmen rond een gezellig vuurtje. Bij regen of hevige wind gaat deze samenkomst niet door. Je wordt dan per email op de hoogte gebracht.

Wanneer en waar?

Ramsel, zondag 03/12/23, 14u – 17u

(Exacte locatie wordt doorgegeven bij inschrijving.)

Deze samenkomst wordt beperkt tot een klein, gezellig groepje. Tijdig reserveren is een aanrader.

De opbrengst van deze samenkomst gaat naar Together Alive vzw.

30,00 €