Samenkomsten

SAMENKOMST DOGSITIEF

De samenkomst van Dogsitief biedt jou de mogelijkheid om je vraag te stellen of je verhaal te delen. Eveneens ben je welkom om een luisterend oor te bieden aan anderen.

Het samenleven met dogsitieve honden schept mogelijkheden, maar ook grenzen. Binnen onze samenleving stuiten we daarbij vaak op onbegrip, en misschien wel gevoelens van wanhoop of twijfel bij onszelf. Ik nodig je uit op mijn idyllische plekje om er samen voor elkaar te zijn. Om te praten, te luisteren, in vraag te stellen, of eenvoudigweg om te zijn.

Deze praatgroep is ideaal voor iedereen die het boek van Dogsitief las of de lezing volgde. Wie nog niet bekend is met Dogsitief, kan tijdens het gesprek een introductie ertoe krijgen.

Omdat we onze aandacht deze namiddag graag leggen bij elkaar, en de aanwezigheid van grote vriendelijke geiten voor onrust kan zorgen bij sommige honden, laten we onze honden hiervoor best thuis.

Deze samenkomst gaat buiten door. Bij regen of hevige wind gaat deze samenkomst niet door. Je wordt dan per email op de hoogte gebracht.

Wanneer en waar?

  • Zaterdag 07/10/23, 14u – 17u
  • Ramsel. (Exacte locatie wordt doorgegeven bij inschrijving.)

Deze samenkomst gaat door in kleine, gezellige groepjes. Inschrijven via de webshop.


BEWUST TOT RUST BIJ DE GROTE VRIENDELIJKE GEITEN

De meest authentieke manier om te leren omgaan met andere dieren, is door bewust tijd samen door te brengen. Door samen te zijn vanuit een respectvolle, nieuwsgierige houding. Door ons bewust te zijn van onszelf binnen deze interactie, en de vraag te stellen hoe het voor de ander is.

Toen ik zes jaar geleden mijn dagelijkse gezelschap verrijkte met geiten, dacht ik dat ik boeken moest lezen om hen te kunnen verstaan. Maar een boek over de lichaamstaal van de geit… kon ik nergens vinden.

Gaandeweg leerden de geiten zelf me hoe we een vriendschap konden opbouwen. De lessen die zij me leerden, deel ik tijdens deze workshop graag met jou.

Bij aankomst nemen we een moment om te aarden in de omgeving. Ik geef je een introductie tot de taal van de geit en de meest waardevolle les die de geiten me daarbij influisterden.

Nadien nodigen we de geiten uit om tijd met ons door te brengen. Dat gebeurt op tempo van de geiten zelf, binnen de mogelijkheden en grenzen die zij ons aantonen. Naargelang de sfeer krijg je de kans om je neer te vleien in de weide en voor even helemaal op te gaan in de wereld van de Grote Vriendelijke Geiten.

Na afloop krijg je een drankje en snackje, waarna je als herboren weer de mensenwereld intrekt. (Check bij thuiskomst of je hoorntjes al beginnen te groeien.)

Deze samenkomst gaat buiten door. Bij regen of hevige wind gaat deze samenkomst niet door. Je wordt dan per email op de hoogte gebracht.

Wanneer?

  • zaterdag 16/09/23, 14u30 – 15u30
  • zondag 08/10/23, 14u30 – 15u30

Waar? Land van Pan, Ramsel (exacte locatie krijg je na inschrijving.)

Inschrijven: Maximaal 6 deelnemers per workshop. Om veiligheidsredenen is deze workshop enkel geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 9 jaar. (Eén kind = één deelnemer.) Inschrijven via mail naar Ineke@shewolf.be

Schrijf in via de webshop.


Boekenmarkt Herselt

Dit is waar uw tekst begint. U kunt hier klikken en beginnen met typen. Dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est.

Eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem ut enim ad minima veniam.