Privé gesprek - woe 24/04, 14u-15u30

Niet in voorraad

Een privé gesprek met Ineke Vander Aa maakt ruimte voor jou en de hond(en) waarmee jij samenleeft. Tijdens dit gesprek staat zowel jouw welzijn als dat van je hond centraal. De aandacht ligt bij jullie verhaal, waarbij Ineke de focus behoudt op wat mogelijk of nodig is om jullie emotionele welzijn te bevorderen*.

Deze ontmoeting is geschikt voor iemand die:

  • moeilijkheden ervaart of vragen heeft bij het samenleven met een hond;
  • graag wat dieper graaft naar de emoties en gedachten die onze ervaring sturen;
  • bereid is om het licht ook op zichzelf te schijnen, als deel van de wederzijds beïnvloedende relatie tussen jou en je hond;
  • nood heeft aan gehoord te worden;
  • al dan niet samenleeft met een prikkelgevoelige hond. (Ineke heeft voornamelijk ervaring met het samenleven met prikkelgevoelige honden; omgaan met honden na adoptie; omgaan met honden met een trauma.)

Bij dit gesprek mag je je laten vergezellen door één andere persoon, zoals een partner, ouder, kind of vriend. De hond is welkom, maar alleen wanneer je denkt dat zowel jij als de hond dit fijn zouden vinden. Hou er rekening mee dat er geitjes lurken aan de andere kant van de omheining.

Dit gesprek gaat buiten door, met beschutting. Kleed je naargelang de weersomstandigheden. De exacte locatie in Ramsel wordt jou doorgegeven na inschrijving. Je kan er rekening mee houden dat deze plek helaas amper bereikbaar is met het openbare vervoer.

*Dit gesprek kan gevoeligheden raken. Wanneer diepere psychologische ondersteuning nodig blijkt, zal je worden aangemoedigd om de juiste stappen daarvoor te ondernemen.

Deze ontmoeting is niet geschikt voor iemand die moeilijkheden met een hond louter ziet als een probleem dat zo spoedig mogelijk opgelost dient te worden, zonder aandacht voor het eigen welzijn en/of dat van de hond.

Per consult wordt €10 gedoneerd aan Together Alive vzw.

85,00 €